Anita

Anita

years

"Een recept heeft geen ziel. Jij als de kok moet de ziel in het gerecht brengen."

Mijn passie is koken omdat ik voel dat hier mijn talenten liggen. In en rond de keuken is plaats waar ik mijn leven wil spenderen.

 

Gatam Horeca

Uw interesse al gewekt?

Neem dan hier contact op
  • Ervaring
  • Opleiding

02/2016 – 08/2017

Keukenmedewerkster

Restaurant Monsieur Aime Excellant

Taken:

  • Warme en koude gerechten bereiden
  • Groenten, vlees en vis bereiden
  • Wassen en reinigen van eten
  • Afwassen en opruimen van de keuken

02/2011 – 01/2016
Keukenmedewerkster (Congo)

Taken:

  • Vlees, vis en groenten bereiden
  • Borden dresseren
  • Bestellingen plaatsen en voorraad controleren
  • Afwassen en opruimen

 

02/2007 – 04/2010

Manager (Zakem)

 

01 /2000 – 06/2004
Manager in bar (Congo Brazzaville)

17/04/2021 – 31/07/2021

Opleiding Polyvalent Keukenmedewerker

GATAM vzw Antwerpen

Stage: 01/06 – 31/07
Werken als keukenmedewerker in pop-uprestaurant INSTROOM ACADEMY

in samenwerking met sterrenchef Seppe Nobels en de Stad Antwerpen

Taken:

  • Gerechten bereiden en dresseren
  • Warme en koude keuken
  • Bediening in de zaal
  • Afwassen en opruimen van de keuken
  • Voorraad controleren en bestellingen doorgeven
     

 

1997
Lager onderwijs

Congo

Adres

Velden gemarkeerd met (!) zijn verplicht in te vullen

Getuigenissen